Tots els ítems catalogats per la xarxa estan desenvolupats pels grups de recerca i basats en la seva recerca científica.
Des del seu naixement, el 2023, la xarxa ha aconseguit catalogar 10 tecnologies, 15 serveis i 30 recursos educatius en línia i en obert, tots desenvolupats pels grups de recerca d’AccessCat. Des del seu inici, la missió de la xarxa va ser catalogar, divulgar i transferir tots aquests serveis, tecnologies i recursos, que podeu consultar al catàleg en línia de la xarxa, ara actualitzats a través d’una exhaustiva revisió que inclou els avenços que han fet els grups i un redisseny de les plantilles, per a millor claredat.
A més, amb la incorporació a la xarxa del grup de recerca LSC Lab (UPF), s’ha pogut ampliar el catàleg amb quatre recursos nous, creats pels investigadors del nou grup. Aquests són:
- FAQS Bilingüisme (llengua de signes-llengua oral): Repositori en format de preguntes i respostes sobre el bilingüisme en general i, en particular, sobre el bilingüisme en els infants sords.
- LSC per a tothom: Recursos digitals sobre lingüística de les llengües de signes, bilingüisme i educació, presentats en LSC (llengua de signes catalana) i amb text en català, castellà i anglès.
- CREA-LSC: Centre de recursos per a l’ensenyament i l’aprenentatge de l’LSC: Plataforma web que inclou càpsules de microaprenentatge interactives de temàtiques variades, tant generals com especialitzades, per avançar en l'autoaprenentatge de l'LSC (llengua de signes catalana).
- Plataforma SignHub: Plataforma concebuda com un hub de recursos per a les llengües de signes.
Alhora també se sumen al catàleg dos recursos educatius més:
- Decàleg AccessCat per a l'accessibilitat a les arts de carrer: Document que ofereix una desena de consells i directrius amb relació a l'accessibilitat a les arts de carrer. Desenvolupat per les investigadores Blanca Arias (TraDiLex), Anna Matamala, Carme Mangiron i Estel·la Oncins (TransMedia Catalonia).
- Recurs: "Museus i patrimoni més accessibles": Infografia amb recomanacions i recursos per aplicar la normativa actual en matèria d’accessibilitat en els equipaments dels sector museístic i patrimonial. Desenvolupat per les investigadores Andrea Granell Querol (DIDPATRI), Blanca Arias (TraDiLex) i Estel·la Oncins (TransMedia Catalonia).
La xarxa continua treballant per actualitzar el catàleg amb nous recursos, serveis i tecnologies dels grups. Podeu seguir a AccessCat a les seves xarxes socials (LinkedIn i X/Twitter) on es publicaran les futures actualitzacions.